Fastighetsägarna i Stockholm

Efs i Järfälla

NK Details. Med kunderna i fokus

NK Details etablerades 1991 i samband med att NK-varuhusen frångick den traditionella varuhusformen. Gemensamt för butikerna är ambitionen att hålla en hög servicenivå, vilket innebär att de alltid strävar efter att sätta kunderna i fokus. Pigmenta Måleri AB har fått förtroendet att utföra måleriarbeten för NK Details på Hamngatan i Stockholm sedan 1991.

ICA . Röd, riktigt röd som ICA

Pigmenta har sedan flera år utfört måleriarbeten för ICA. Däribland för flera köpcentrum, bl.a Solna samt Tumba centrum . Ett av deras krav har varit fullständig kulöranpassning i deras röda väggar. Allt enligt ICA:s färgmanual. Vi har även fått det stora förtroendet att göra utsidan till Ica Baronen på Odengatan. Mycket spännande uppdrag!

Lövdalens bygg, Engqvist bygg ,Bergkvist bygg , Butiksbyggen. Affärsbyggarna , LO, Hsb är några av de Detaljrika och spännande företag vi arbetar mot

Dessa stora bolag bygger i huvudsak skolor, livsmedelsbutiker, kontor och vårdanläggningar. Byggandet omfattar allt från rena totalentreprenader till mera renodlad byggnation. Pigmenta kan glädjas åt deras förtroende att utföra måleriarbeten i flera av deras omfattande och detaljrika projekt.

Vi har under senare år utfört arbeten i Liljeholmens Centrum, Salem Centrum , Ringens centrum och bl.a Plantagen vid Bergianska Trädgården.

Teoge Förvaltning sedan 1937

Teoge Bygg har byggt, ägt och förvaltat fastigheter sen 1937 och arbetat med teknisk och ekonomisk förvaltning, ombyggnadsstöd och kvalitetssamordning. Teoge har valt att arbeta med Pigmenta Måleri AB sedan flera år. Vi har utfört fasadrenoveringar, lägenhetsmåleri för Teoge Förvaltning över hela Stor Stockholmområdet. Från Farsta till Rinkeby.

Alla kvinnors Hus. Unik passérsedel till Alla kvinnors Hus

Alla kvinnors hus har jourhem och lägenheter samt kontor som Pigmenta Måleri AB har fått förtroendet att måla. Det är vi mycket stolta över . Eftersom vi kan erbjuda både manliga och kvinnliga målare om frågan blir aktuell blir vår hjälp i framkant .

Alcro

Pigmentadesign har blivit utvalda att måla upp och hjälpa till med ide till Alcros trend kataloger . kolla in filmstjärnan på Alcros film om att lasera terrass ! Eller måla och färgsätta ett kollo !

Sandbergs tapeter

Pigmentadesign blev utvalt att bl.a tapetsera kollektionen Signatur på en fantastisk location. 4 kvinnliga formgivare, en kvinnlig stylist, en kvinnlig fotograf, en kvinnlig målare. Succe!
Vi välkomnar er till våran värld fylld av färg , spackel, sandpapper & kärlek till hantverket!